ŞEKERSİZ MARGARİNSİZ HAFİF MAGNOLİA TATLISI
MERHABAAAA 👯 Yaz da geliyorken şöyle hafif,besleyici,sağlıklı ve tatmin edici bir kup tatlıya kim hayır diyebilir ki ? Hem de çook pratik .Biz altın günü menümüzü desteklemek adına yapmıştık tabi senin ne koşulda yapacağın o güzeller güzeli keyfine kalmış 😄 O zaman? Dans,renk !! Yok,yok tarif 😂😂 ↓
✔2 su bardağı süt
(4 KİŞİLİK)
Malzemeler:
Muhallebi için
✔2 su bardağı süt
✔1 dolu çorba kaşığı organik tam buğday unu
✔1 dolu çorba kaşığı buğday nişastası
✔2 dolu çorba kaşığı bal
Katlar için
✔18-20 tane hünnap bebe bisküvisi
Süsleme için
✔Çilek
Tarif
Bebe bisküvilerini poşette cezve yardımıyla parçalıyoruz. Poşette yapmanı tavsiye ediyorum çünkü büyük parçaları araya;tamamen ufalananları üstüne koyunca yemesi daha keyifli olacak 👌 Muhallebi için yazdığım tüm malzemeli tencereye alıp orta ateşte pişiriyoruz. Kaseye biraz muhallebi koyup üstüne bisküvü koyuyoruz. Dilim haline getirdiğimiz çilekleri kasenin etrafına diziyoruz tekrar muhallebi koyuyoruz son olarak üstüne bisküvi serpiyoruz vee tatlımız hazır 👌
Afiyet kas olsun 💪 Denersen beni etiketlemeyi lütfen unutma 😇
BEBE BİSKÜVİSİ HAKKINDA
Bahsettiğim bisküvi aşağıdaki görsel. Ben eczaneden aldım. Bulamazsan yulaflı bisküviyle de yapıp gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
Yorumlar
Yorum Gönder